Odnosi

Odnosi 👨‍👩‍👧‍👦

Medsebojni odnosi pokrivajo večje področje našega življenja in pomembno vplivajo na njegovo kvaliteto. Če so naši odnosi dobri, nas osrečujejo, če niso, smo zaradi tega lahko nesrečni, negativni. Zato je pomembno, da se naučimo kako svoje odnose dvigniti na višji nivo, da v njih ne bi izgubljali energije in nam to ne bi povzročalo nezadovoljstva.

Ljudje v odnose vstopamo z energijo, ki jo imamo. Zato je zelo pomembno, da poskrbimo, da je naša energija dobra, se pravi, da smo pozitivni, v notranjem miru, da sprejemamo, da smo odprti. Problem se pojavi, ko ljudje preveč pričakujemo, kaj bomo v odnosu dobili, namesto da gledamo kaj bi dali. Pričakujemo, da nas bodo drugi sprejemali, razumevali, čutili, bili podporni, ne znamo pa to isto sprakticirati mi sami. Zahtevamo, da se bo nasprotna stran spremenila, da bo nam lažje, nimamo pa zavedanja o tem, da se moramo v prvi vrsti spremeniti mi, da bi se posledično spremenil naš odnos.

Odnosi 2

Odnosi pomenijo predvsem dajanje

Kako izgleda novodobni odnos

Kvaliteten, novodoben, napreden odnos sestavljajo posamezniki, ki so energijsko samostojni, svobodni. Niso pretirano navezani, posesivni ali celo odvisni od energije drugega. V odnose vstopajo z odprtim srcem, spoštovanjem, pričakovanjem, naravnanostjo delati na svoji energiji. V njem ni prostora za prilagajanje, podrejanje, temelji na iskrenosti in izražanju samega sebe. Človek, ki ima visoko energijsko vibracijo ima sam sebe zdravo rad in se spoštuje. Bolj čuti in zaznava ljudi okrog sebe. Stvari ne jemlje osebno, naučil se je mehkobe in tega kako spuščati svoj ego. Ljubezen in odprto srce prinese s seboj in ne pričakuje, da bo to dobil, ampak ima naravnanost da bi jo dal. Če vsi to zmorejo, potem ima odnos potencial fenomenalnega odnosa. Zato je treba najprej pomesti pred svojim pragom.

odnosi 1

Pomembno je, da kar si v odnosih želimo, da to vanje znamo tudi prinesti. Gandhi je rekel:” Bodi sprememba, ki jo želiš v svetu”. Ko bomo ljudje znali dvigniti svojo vibracijo in spreminjati sebe, takrat se bo avtomatično dvignila kvaliteta naših odnosov. Odnosi so naše največje ogledalo. Kjerkoli so težave, pomeni da je še manevrski prostor za osebno rast in razvoj, pomeni da naša vibracija (še) ni dovolj visoka. Pa veselo na delo! 🚶‍♂️

Če bi se rad/a naučil/a novodobnih odnosov, se lahko priključiš bizinaizi energijskemu treningu ali si omisliš individualno svetovanje.

Kaj o odnosih pravi Wikipedia, si lahko prebereš na tej povezavi.