Sem Franc Gider.

Po poklicu sem poslovni in osebni svetovalec, predavatelj in mentor.

Že od malih nog čutim, da je moje življenjsko poslanstvo pomoč ljudem pri njihovi osebni rasti.

V poslovnem svetovanju sem že več kot 22 let, sodeloval sem z več kot 300 organizacijami različnih dejavnosti in velikosti, na mojih programih pa je sodelovalo več kot 20.000 udeležencev.

Doktorat iz biomedicinske tehnike mi je dal vpogled v interdisciplinarne pristope pri reševanju poslovnih in osebnih izzivov.

Več kot 2 desetletji izkušenj me je prekalilo kot svetovalca in predavatelja.

Praktične izkušnje pri vodenju sem dobil kot direktor javne agencije z več kot 40 sodelavci, ki sem jo vodil skoraj pet let.

Več kot 15 let duhovnega treninga z mojstrico mi je dalo bolj široko razumevanje človeškega bitja in izzivov, s katerimi se sooča.

Pri svojem delu povezujem teorijo s prakso in združujem naslednja področja:

  • stalne izboljšav procesov, optimizacijo organizacije po principih vitkosti;
  • razvoj kadrovskega potenciala, predvsem vodstvenega kadra;
  • obvladovanje stresa in izboljšanje počutja na delovnem mestu.

Zaposlenim v podjetjih, še posebej vodstvenemu kadru, pomagam doseči večjo poslovno in osebno učinkovitost ter jim prikazati širši pogled v zvezi z njihovim delovanjem v podjetju.

V veselje in izziv mi je sodelovati z organizacijami, katerih menedžerji se resnično zavedajo, da so zaposleni njihov največji kapital. Takšnim organizacijam lahko pomagam pri njihovem razvoju.

Pri svojem delu uporabljam edinstveni pristop, ki sem ga razvil na osnovi lastnih poslovnih in osebnih izkušenj z vzpostavitvijo pozitivnega energijskega pretoka. Pred petnajstimi leti sem doživel izgorelost, ki se je odražala v poslabšanem zdravstvenem stanju, kar je bil tudi eden izmed glavnih motivov, da sem se podal na pot osebne rasti ter spoznavanju energijskih in duhovnih razsežnosti človeka. Zanima me vpliv energijskega ravnovesja na osebno in poslovno uspešnost, tako da na podlagi mojih izkušenj z veseljem pomagam posameznikom in podjetjem. Pri tem mi pomaga duhovni razvoj pri mojstrici na osnovi metode Life Technology, katerega rezultati se kažejo v obliki boljšega psiho-fizičnega počutja, bolj harmoničnih odnosov in večjega zadovoljstva na poslovnem področju. Verjamem, da to znanje lahko koristi tudi drugim in jim ga z navdušenjem predajam.

Delujem po načelu, da je poslovna in osebna uspešnost odvisna od energije, ki jo posameznik ali organizacija oddaja od sebe. Ta predstavlja trden temelj za rešitev vsakega poslovnega in osebnega izziva.