Konflikti v odnosih

Konflikti v odnosih

Vsak človek na Zemlji ima neko svojo resnico, neke svoje poglede in prepričanja. In če se naša resnica ne ujema z resnico drugega, potem nastane konflikt. Ljudje se v upanju, da bi razrešili konflikte v odnosih podrejamo, prilagajamo, potlačimo našo resnico in se navidezno strinjamo z resnico drugega, damo drugemu za prav.  V sebi pa ne znamo spustiti svoje resnice. Tak način momentalno pomaga, da ne pride do konflikta, na dolgi rok pa to zadrževanje v sebi povzroči še več nesprejemanja, kar povzroči tudi obtoževanje, lahko celo sovraštvo in celo vojsko negativnih čustev. Kar povzroči še več konfliktov. Zato se je treba za to, da bi razrešili konflikte v odnosih, treba naučiti svojo resnico spustiti. Imeti prav ali imeti mir v duši? Kaj je bolj pomembno? Pomembno je, da se naučimo kako imeti mir v duši.

Konflikti

 

Kako odpraviti konflikte?

To pa najlažje storimo s pomočjo energijskega treninga, s tem ko se učimo vzdrževati energijski pretok visokih vibracij. Ljudem, ki so začeli obiskovati energijske tretmaje, so se odnosi čudežno izboljšali. Kako je to mogoče? S treningom so poleg energijskega pretoka dobili tudi zavedanje, modrost in znanje o življenju. In zato so v odnosih imeli orodje, ki jim je pomagalo, da ni prišlo do konflikta. Ko si v tem energijskem pretoku, lažje začutiš, razumeš nasprotno stran v odnosu. Lažje spustiš svojo resnico, saj bolj kot si v pretoku bolj reagiraš Vesoljno resnico, bolj si mehek. In tudi če se nasprotna stran drži svoje resnice, jo tvoja energija slej ko prej omehča. Saj je tvoja energija voda in ko kamen zadane ob njo, se samo zlije okoli. Zato ne trčita in do konflikta ne pride. Ta pretok ti omogoča eno zelo pomembno stvar v odnosih in to je sprejemanje.

Pomembno je sprejemanje

Konflikti ponavadi nastanejo, ko ni sprejemanja. Ker pa se mi naučimo sprejemati, potem se v odnosih namesto konflikta pojavijo le nestrinjanja, nesoglasja. Ampak energijski pretok, ki ga premoremo, je podpora za to, da se to hitreje razreši. Če bi se ljudje naučili, kako dvigniti svoj energijski pretok, potem bi vsi vibrirali visoko. Med nami bi tekle energije sprejemanja, nestrinjanje bi zamenjalo strinjanje, naše resnice bi si postajale vedno bolj podobne med seboj, saj bi bile podprte z močjo Vesoljne resnice. Konflikte v odnosih bi zamenjala Ljubezen.

 

Kaj sploh so konflikti?

Definicija konfliktov, kot jih razume Wikipedia.

Konflikti je stanje, ko dva ali več sistemov znotraj istega sistema oz. teritorija ne funkcionirata optimalno zaradi (delne) neusklajenosti sistemov, kar prevedeno na medosebne odnose pomeni, da je medosebni konflikt stanje, ko dva ali več posameznikov znotraj določene skupine ali odnosa oz. na določenem področju ne (so)delujejo optimalno zaradi (delne) neusklajenosti.