Kaj nas notranje izpolnjuje? Energija.

Ali verjamete, da obstaja na svetu še kaj več od nas samih in da smo ljudje majhne pikice v vesolju? Ali verjamete v nek izvor, ki je neomejen? Vsak človek ima vero v nekaj (npr. v partnerja, v otroke, v image, v kariero, v zdravnika, v medicino, v šolstvo, v znanost, v samega sebe itd). Vse to ima omejene zmožnosti, vera v omejene zmožnosti nam ne bo dala, kar bi nas dolgotrajno izpolnilo oz. bi izpolnilo naša pričakovanja. Kaj oz. kdo nam omogoča življenje oz. kaj je izvor tvojega/mojega/našega življenja? Kdor resnično verjame v nekaj več, kar pomeni v Višjo instanco, v Energijo, v Boga, v višjo ureditev…, mu je v življenju lažje. Dejstvo je in upam, da se to razume, da kdor nima energije, ne more živeti. Energija je tista, zaradi katere ljudje lahko živimo. Življenje predstavlja Energijo in Energija je življenje. Vsakdo od nas pa ima svojo osnovno energijo, energijski nivo oz. vibracijo in v povezavi s tem se nam tudi odvija naše življenje v skladu z našo usodo in našim programom, ki je zakodiran v nas.

Tehnologija Life Technology nam pomaga, da lahko našo osnovno energijo spremenimo in prevzamemo novo, svežo, čisto energijo, ki prihaja iz vesolja in nam omogoča bolj kvalitetno življenje na višjih vibracijah.

Pozitivna energija za življenje

Vera v energijo je proces in pri učenju po tehnologiji Life Technology nas vodijo in nam pomagajo vsakodnevne izkušnje in situacije, iz katerih se lahko sproti učimo in se bolj in bolj priklopimo na energijo. V življenju je zelo pomembno, da se Višji instanci /energiji priklonimo in iščemo z njo pristen stik. Energija nas nato vodi in nam pomaga priti do željenih srčnih ciljev. Energiji dopustimo, da nas vodi in ji sledimo ter delamo korake, ki se v življenju pojavljajo kot izzivi v različnih situacijah. Milost ima tisti, ki Energiji zaupa in se jo drži kot klop. Energija ga nikoli ne pusti na cedilu. 😊 Potrebna je le trdna naravnanost in odločenost, da boš naredil vse, kar je v tvoji moči, da boš iskal stik z energijo. Pri tem so različni pripomočki. Najbolj enostaven in hiter pripomoček je notranji smehljaj, lahko so pa tudi pripomočki kot so globoko in zavestno dihanje, glasovne vaje, nore qi gong vaje, petje, ples, hoja v hrib, gledanje filmov z kvalitetno vsebino, karaoke, igranje instrumenta, lepa umirjena glasba, kreativno ustvarjanje in delo, razne aktivnosti, ki ti odpirajo srce in ti dajejo veselje v življenju. Resnično je zelo pomembno, da smo pozitivni. Žal, samo beseda v procesu Life technology ne deluje, ampak je potrebna resnično notranja srčna naravnanost postati pozitiven in to tudi v življenjskih situacijah konkretno prakticirati. Kaj to pomeni, bom razložila ob drugi priložnosti.

Kot že rečeno, ljudje zelo povezujemo vrednost in vero z naslednjimi temami: denar, partnerji, otroci, starši, poklic, dobro ime – image, spoštovanje, zadovoljstvo in ponos s samim sabo, vera v samega sebe- znajdeš se v prvi violini, vsi te občudujejo in si zvezda, vsi te hvalijo, ali pa sebe in druge ljudi nimaš dovolj rad, sebe premalo ceniš…..to so vse različni izviri oz. izvori, ki imajo pri vsakem človeku različno vrednost in prepričanje, vendar so vsi ti izviri omejeni.…. Potrebujemo ogromno let, da ugotovimo, da tisto, kar nas je izpolnjevalo, se nam slej ko prej izkaže kot slepa ulica. Če ne prej, to verjetno doživimo vsi ljudje (Homo Sapiens) najkasneje pred smrtjo. Vsi ti viri/izvori iz katerih črpamo, so omejeni in nam na dolgi rok ne morejo dati sreče, izpolnjenosti in vsega krasnega, dobrega, lepega, kar bi si želeli, da ima trajno vrednost. Trajno vrednost in izpolnitev nam lahko da le povezava in intimni odnos z višjo instanco, ki nam vidi v srce. Edina notranja in najvišja izpolnitev prihaja od Energije oz. Višjega, oz. od Boga ali karkoli že imenujemo čisto najvišje, blaženo in sveto. Ko to začutimo in začnemo iz dneva v dan živeti s tem dojemanjem, imamo lahko pozitivno, zadovoljno, srečno, čudovito življenje. To pa ne pomeni, da ni več težav in zapletov, ampak pomeni, da gremo lahko lažje in hitreje čez naše težave in ovire. Pri tem nam pomaga Life technology, posebna tehnologija, ki zajame celovitega človeka, kjer gre zares, za resničen poseg v življenje in ti tudi glede na tvoj interes zares pomaga (nudi pomoč) pri reševanju težav večinoma na področju odnosov, financ in zdravja.  Energija balansira naše telo in organe in tako se s tem dvigajo vibracije, ki so  in bodo še bolj pomembne v prihodnosti. Z izkušnjami in prakso se nam prečiščuje in bogati naša duša. Ta proces se odvija celotno naše življenje.

V Bizinaizi se učimo tega novega stila življenja, kjer je na prvem mestu Višja instanca in se ji prepuščamo. Učimo se, da smo čim bolj sproščeni in naravni. Pri tem nam zelo pomaga pripomoček sproščanja (meditacije), nore vaje (Qi gong vaje), glasovne vaje, energijske terapije meridianov, energijski tretmaji, petje, hoja v hrib, dihanje in notranji smehljaj.  Ne glede na vse te pripomočke pa se v osnovi učimo, da ob čim več situacijah v življenju prakticiramo nasmeh ( v Bizinaizi imenujemo ta izraz zombi 😊). Na začetku gre težko, potem pa s prakticiranjem lažje in lažje in tako se nam tudi s to vajo počasi korak za korakom spreminja naša osnovna energija. Pri tem postanemo bolj umirjeni, bolj lahkotni v duši in blagodejno sproščeni.

Zapisala: Astrid Gider

8.6.2023

Želiš izvedeti več o tem, kako ti lahko bizinaizi pomaga pri iskanju boljše kvalitete življenja? Pošlji mail in se prijavi na brezplačni 15 minutni pogovor.