Partnerstvo bizinaizi

𝐏𝐀𝐑𝐓𝐍𝐄𝐑𝐒𝐓𝐕𝐎 𝐁𝐈𝐙𝐈𝐍𝐀𝐈𝐙𝐈

Partnerstvo je lahko odlično okolje za osebno rast. Če ga tako vidimo… 🙂 V članku predstavljava partnerstvo kot priložnost za osebno rast, izpostavila sva pet ključnih spoznanj, do katerih sva prišla. Najino partnerstvo traja že dve desetletji, te dni sva namreč praznovala 20. obletnico poroke 🌻. Torej sva imela kar nekaj časa za treniranje in spuščanje ega…
Partnerstvo te lahko podpira ali zavira
V duhu #bizinaizi življenjskega sloga, ki ga prakticirava in podajava tudi drugim, sva strnila 5 ključnih stvari, ki sva se jih naučila v teh 20 letih (in se jih še vedno učiva 🙂 ). Meniva, da to pripomore k večjemu in čistejšemu pretoku energije med partnerjema, kar je pot k večjemu zadovoljstvu obeh (in partnerstvo dela živo 🙂 ).
1. Drugi ljudje (tudi partner) in stvari te ne morejo osrečiti. Edino, kar šteje je, da poslušaš svoje srce in mu slediš. Da najdeš tisto, kaj te notranje izpolnjuje v povezavi z Višjim.
2. Dobra volja je najboljša. Veselje je lahko največ, kar lahko damo partnerju. To pomeni, da imamo naravnanost večino časa imeti odprto srce (namesto nerganja, zapenjanja, depresije, užaljenosti,…).
3. Različnost nas bogati. Spoštovanje in enakovrednost. Da spoštuješ in ceniš sebe in partnerja.
4. Dajanje in učenje. Vsak prispeva največ, kar zmore. V partnerstvu je pomembno, da prispevaš kolikor je v tvoji moči in se imaš interes od partnerja tudi kaj naučiti.
5. Odprta komunikacija. Da se vsak izrazi, kako on doživlja zadevo in ne da se obtožujeta drug drugega. Da se iskreno pogovarjata in pri tem imata naravnanost rešiti nesoglasje.
Upava, da bodo ta spoznanja komu pomagala…. da ne bo potreboval 20 let, da pride do njih… 🙂
Če bi rad(a) izvedel(a) kaj več o tem kako lahko partnerstvo deluje pozitivno na osebno rast obeh partnerjev, se lahko oglasiš na bizinaizi energijskem treningu, kjer lahko tudi izpostaviš svoja vprašanja povezana s partnerstvom (ali tudi kakršno koli drugo temo). Podroben opis bizinaizi energijskega treninga je na tej povezavi.
Astrid in Franc