Hiti počasi

Pomanjkanje časa in energije lahko spremenimo

Če bi se rad/a naučil/a hiteti počasi, klikni tukaj. 

Danes mi je padel v roke članek z naslovom »Danes ne morem več«, ki sem ga pred 10 leti napisala za interno revijo v podjetju in takrat res nisem mogla več, ker sem bila preveč utrujena od vsega…

‘Ko bi imel dan vsaj 30 ur’ in ‘Nimam časa.’ To sta bila stavka, ki sem ju kar nekaj let ponavljala kot svojo mantro. Komaj sem čakala vsak vikend, da sem se naspala oz. da sem ‘prišla k sebi’, vendar se je zgodba takoj naslednji teden ponovila. Izčrpanost in s tem povezana bolezen me je pripeljala do tega, da sem se zavestno odločila, da moram obvezno nekaj narediti na sebi.

Če bi se rad/a naučil/a hiteti počasi, klikni tukaj.

Prebrala sem že kar nekaj literature in si nabrala tudi veliko osebnih izkušenj, vendar si še vedno nisem znala pomagati.

Ozavestila sem, da delam nekaj zelo narobe, saj sem bila vedno bolj izžeta in brez energije. Skrajni čas je bil za spremembo.

Zjutraj sem se zbujala utrujena in brez energije, dokler nisem spoznala Energijske metode, s katero se s Francem ukvarjava že 14 let in tako sem začela trenirati energijsko pretočnost.

Stopila sem na pot učenja USTAVLJANJA ter povezovanja z ENERGIJO.

Učila sem se USTAVITI in predihati, in to ravno takrat, ko se najbolj mudi, ustaviti in globoko predihati situacijo, ki je nikakor nisem mogla sprejeti, ustaviti in vaditi Bizinaizi Zombija, ustaviti in se sproščati… in (ne boste verjeli) na začetku se celo nisem imela časa ustaviti in je bilo itak vse drugo bolj pomembno. S tem, ko sem se začela redno sproščati in tudi s pripomočki Bizinaizi energijskih vaj sem začela počasi dobivati nazaj moč ter postopoma bolje upravljati z lastnim časom in tudi Energije in volje do življenja imam več. Tako sem osvojila tehnike, kako pridobiti več energije in posledično sem postala tudi bolj zadovoljna in predvsem svobodna znotraj moje duše, saj se mi je izboljšal odnos v privatnem in službenem življenju.

 

Energija je namreč osnovna substanca človeškega gibanja in produktivnosti in ko je te energije dovolj, postanemo uspešnejša in bolj umirjena oseba. Tako se učim in prakticiram še vedno in marsikdaj mi gre že zelo dobro, če ne celo odlično. 🙂

Zapisala Astrid Gider

Če bi se rad/a naučil/a hiteti počasi, klikni tukaj.