Poskrbi za dobro počutje

Koledar Bizinaizi 2020

Tudi v letošnjem letu je team Bizinaizi izdal svoj koledarček za leto 2020. Za vsak mesec nas bo skozi leto spremljala lastnoročna fotografija, ki jo je izdelal Franc, ter misel meseca, ki jo je pripravila Astrid.

Hkrati je mesečno zapisana tudi vaja oz. trik, ki ga v Bizinaizi uporabljamo kot pripomoček k boljšemu počutju.

Izbrane fotografije so iz različnih dežel, ki sva jih člana Bizinaizi teama obiskala v preteklosti ter izžarevajo energijo takratne situacije.

Namen koledarja je, da se v vsakem mesecu poskusimo v praksi čim bolj približati misli, ki je napisana za določen mesec. Pri tem nam lahko pomaga fotografija in Bizinaizi trik.

Vsak mesec bomo tudi uradno objavili Koledar z mislimi in fotografijo Bizinaizi na blogu in FB , da bi še bolj spodbudili posameznike, ki jih bo nagovoril koledar.

Misel za januar 2020: Poskrbi za dobro počutje. Odpri srce! (Vaja: Jackson).

Srce je radar za povezovanje z višjo ureditvijo in hkrati radarski sistem, ki deluje tudi med ljudmi.  Odprto srce je najmočnejši privlak za milino in mehkobo.

Ljudje se v prihodnosti moramo naučiti imeti vedno odprto srce. Če bi imeli vsi odprto srce, bi vsa nasprotja in nesoglasja izginila in življenje bi bilo lažje. Vsak lahko začne najprej pri sebi in sicer tako, da imamo večinoma časa odprto srce, kar pa ni tako enostavno. Pri Bizinaizi se učimo novi stil življenja, ki se med drugim kaže tudi in predvsem v stilu življenja in sicer tako, da ga prakticiramo. Pri tem nas zelo ovirajo naša miselnost s prepričanji in doktrinami, ki jih ima vsak pri sebi. Če želiš vedeti in spoznati, kaj točno to pomeni, nas pridi obiskat in morda boš postopoma dojel pouk, ki se ga pri nas učimo.