Izrazi samega sebe. Bodi to, kar si.

IZRAZI SAMEGA SEBE. BODI TO, KAR SI.

Bizinaizi misli iz koledarja za december 2023.

 

Kaj ti v življenju spodbudi največ prostosti? Vsakdo izmed nas sam sebe najbolj zaznava in doživlja. Ne vem, če ste že ugotovili, da si dva človeka nista enaka in da je vsak človek unikat. Ne le po zunanjosti, ampak predvsem po notranjosti. Vem, da je resnica, da se tako kot kri po žilah, pretaka po meridianih energija. In močno zaznavam, da je med ljudmi zelo pomembno, da »energija teče«. Energija pa lahko teče le, če smo sami v »energijski pretočnosti«. Odprto srce in pretok energije sta pogoja, da ljudje zaživimo v harmoniji. 😊 Vsakega vodi njegovo življenje, da se tega v življenju sproti uči. In vsak od nas samostojno lahko prispeva k svojemu lepšemu življenju in tako tudi življenju v odnosu do ljudi in v skupnosti, kjer živi in deluje.

Vsako leto znova si zadam, da bom december preživela drugače, dosti bolj naravnano na človeka, naravno in pristno. Hrupne zabave in razni dogodki, ki se začenjajo odvijati v decembru nam želijo pričarati »Pravljičen svet«, ki pa ne obstaja. Obstaja pa naša notranjost, to je naša duša, naše srce in naš jaz, ki ponazarjajo  predvsem, kako doživljam in čutim sebe, druge in svet. Verjetno ste že opazili, da pri tem doživljanju in čutenju nihamo in imamo veliko čustev; od veselja do žalosti, od skrbi do brezbrižnosti, od sebičnosti do radodarnosti itd. Pri vsem tem je pomembno, da se vzpostavi energijsko ravnovesje, ki ga lahko vzpostavimo le sami s svojo dobro voljo in aktivnostjo. K dobremu energijskemu ravnovesju zelo prispeva odprto srce. Še posebej sedaj v decembru lahko to treniramo in sicer tako, da poskušamo narediti čim več dobrih del, da dajemo in se damo na razpolago sebi, svojim najbližjim in tudi drugim. Tako lahko prispevamo tudi k širši skupnosti. S takšnim dejanjem lahko izrazimo tudi same sebe in takoj se pri tem lahko počutimo veliko bolje, veliko bolj svobodnega in izpolnjenega. Velikokrat je potreben le čas, ki ga namenimo določenim ljudem, s katerimi se nam zdi vredno se družiti.

Spomnim se, kako se je okolica odzivala, ko sem imela v sebi veselje in dobro voljo, in kadar tega ni bilo. Pri tem je zelo pomembna kot že navedeno pozitivna naravnanost in dobra energijska pretočnost. Da pa želimo to doseči, moramo iti v akcijo.

Če se želiš naučiti energijske pretočnosti, ti pri tem lahko pomaga Bizinaizi energijski tretma, ki se odvija vsak ponedeljek, sredo in petek od 19.00 do 20.00, kjer se sprostimo in napolnimo s svežo energijo. Poslušaj srce in si privošči nekaj za dušo! 😊Bizinaizi deluje v živo, ter izjemoma in med prazniki po zoom aplikaciji. Prijave za prvi informativni brezplačen energijski tretma in vse ostale informacije lahko pridobiš na spletni strani www.bizinaizi.si

Zapisala: Astrid Gider