Bodi naraven in sproščen

BODI NARAVEN IN SPROŠČEN

Bizinaizi misli iz koledarja za November 2023.

Kaj pomeni biti naraven in sproščen? Jaz razumem to tako, da se lahko pokažeš takšen, kot si v resnici: brez pretvarjanja, kontrole, leporečenja, v originalu, iskreno in dobrovoljno ter neizumetničeno. Homo sapiens je namreč ravno na naravnosti in sproščenosti v zadnjih desetletjih največ izgubil. Namesto tega je veliko kontrole in resnosti. Veliko karakterjev je ponarejenih. Vedno več je takih, ki so sicer prijazni, niso pa iskreni.

 

Naraven in sproščen pomeni, da si v popolnem balansu sam s sabo in z drugimi. V predelu prsi si prost. Ne misliš hudega in si popolnoma energijsko pretočen. Čustva se umaknejo, in v ospredje pride naravnost.

Posebej zanimive so mi mlade punce, ki že v zgodnjih letih izgubljajo na svoji naravnosti. Če bi mlada dekleta vedela, da so najlepša, ko so popolnoma naravne in ne potrebujejo nobenih ličil, nobenih dodatkov, »napihnjenih« ustnic, zadnjic, prsi in še kaj… Prav tako je pri starejših damah, da o moških sploh ne govorimo. Jaz sem še tiste naivne sorte, ko ne poznam vseh variant popravil telesa pri ženskah in moških, pa vendarle si rečem, da bolje, da sploh ne vem kaj vse so trendi, ki so popularni, vendar v večini primerov nenaravni. Saj če imaš npr. napihnjene ustnice, sploh ne moreš več biti sproščeno bitje, ampak si avtomatsko zategnjen,… No to je bilo le nekaj navedenih zunanjih telesnih predstav nenaravnosti, kakor jih doživljam jaz.  Večji izziv, kot zunanjost, pa je naša notranjost, naše srce in naša duša. Naši notranji občutki. Iz tega dela namreč vse izvira in dejansko je potrebno negovati to »notranjo pozicijo« našega delovanja. To pomeni, da ni zateglosti in da smo čim bolj prosti in s tem naravni.

Če se želimo naučiti bolj umirjenega življenja in biti čim bolj naravni in sproščeni, ti lahko pomagajo Bizinaizi energijski tretmaji, ki se odvijajo vsak ponedeljek, sredo in petek od 19.00 do 20.00, kjer se sprostimo in napolnimo s svežo energijo. 😊Bizinaizi deluje v živo, ter izjemoma in med prazniki po zoom aplikaciji. Prijave za prvi informativni brezplačen energijski tretma in vse ostale informacije lahko pridobiš na spletni strani www.bizinaizi.si

Zapisala: Astrid Gider