Vzdržuj dobro voljo in vse se bo uglasilo!

 

Bizinaizi misel za November 2020:

»Vzdržuj dobro voljo in vse se bo uglasilo!«

Ko se je pripravljal koledar za leto 2020,  si nihče ni mislil, kaj nam bo prinesel mesec november, kjer je sedaj družba pretopljena s fokusom na viruse. Ko smo v koledarju dodali mesecu novembru poleg fotografije še primerno Bizinaizi misel, sem takrat imela v mislih sledeče: mesec november je po vremenu bolj turoben in meglen mesec in je zaradi tega fino, da vzdržujemo dobro voljo in pozicijo.  Glede na to, da imamo sedaj ta virus, misel, »Vzdržuj dobro voljo« še toliko bolj velja in jo je potrebno spraviti v prakso in dnevno življenje… in potem se bo vse uglasilo.

Bizinaizi ti lahko pri tem pomaga, da se teorija zgornjega stavka spremeni v prakso, ki je še kako pomembno orožje v teh časih. Vabimo te, da se nam pridružiš ob ponedeljkih, sredah ali petkih od 19.00 do 20.00. Delali bomo energijske vaje, se sproščeno pogovarjali in na koncu bomo izvedli še meditacijo.

Na čem temelji bizinaizi ideja o krepitvi imunskega sistema? Na tem, da je jakost imunskega sistema odvisna od naše energijske uravnoteženosti. Če vibriramo visoko, v našem telesu nizke vibracije (ki jih imajo virusi, bakterije in druge “nevarne” snovi) nimajo kaj početi! In vsa negativna čustva in občutki nam rušijo to energijsko uravnoteženost. Vsi mediji nas zasipavajo z negativnimi novicami, katerih namen je, da nas naredijo negativne (če seveda sprejmemo njihovo igro). In prestrašene ljudi je najlažje obvladovati (in jim jemati denar). Farmacevtska in prehransko-dopolnilna industrija nas prepričuje, da je jakost imunskega sistema odvisna od raznih encimov, vitaminov in mineralov (letošnji absolutni hit je vitamin D), ker s tem dela miljardne dobičke. Najina izkušnja iz prve roke je, da se da viruse preboleti brez vsakršnih kemijskih (umetnih in “naravnih”) pripravkov. Če se tudi ti želiš naučiti kako živeti mirno, zdravo in polno življenje na popolnoma naraven način, se nam pridruži na tečaju Okrepi imunski sistem od 16.11. do 4.12.2020.