Harmonija sobivanja

»Harmonija sobivanja človeka in narave. Kakšen je tvoj prispevek k varovanju okolja?«

Narava je vedno naša prijateljica in učiteljica.

Iz vidika Bizinaizi je dejstvo, da narava človeku zelo pomaga pri tem, da se še lažje sprostimo, uživamo, smo lahko aktivni, najdemo mir v njej….Narava nam je na razpolago s svojimi polji, gozdovi, jezeri, travniki, hribi, morjem.  Se mi zdi, da je še posebej v Sloveniji narava prečudovita.  A smo tudi mi njeni prijatelji in učitelji?  A se znamo do nje lepo obnašati? Tukaj se lahko sam vsak sam pri sebi zamisli…

Iz Bizinaizi vidika gre v odnosu do narave za novi stil življenja, ki temelji na temu, da smo bolj prijazni, tihi, mirni, umirjeni do sebe in do nje.  To pomeni, da ne razsipavamo naših frustracij in nemira v njej, ne razgrajamo, ampak iščemo sobivanje z naravo. To pomeni, da nekaj naredimo za svojo dušo: nekateri vrtičkajo, veliko je uživalcev, eni športajo, drugi spet kreativno ustvarjajo v njej. Ne pozabimo, da nam naravno okolje omogočač, da se lahko zatečemo v njen objem. Sprehodi na zraku v naravnem okolju delujejo na nas tako dobrohotno in blagodejno. Vse to pa vpliva na naše boljše energijsko počutje.

Če želiš ta mir in novi stil življenja nadgraditi tudi še energijsko znotraj sebe, pa se lahko pridružiš Bizinaizi treningom (sedaj z marcem v živo)  ob ponedeljkih, sredah in petkih zvečer ob 19.00. Dobrodošel. Podrobnosti so na spletni strani  www.bizinaizi.si.