Akademija za osebno in poslovno rast
031 313 032 | info@bizinaizi.si

eLIFE – trening osebne rasti

Zakaj trening osebne rasti eLIFE?

  • Boljši odnosi v službi in doma.
  • Večja uspešnost pri poslu.
  • Boljše psiho-fizično počutje.
  • Majhna skupina.

eLIFE je trening osebne rasti za višjo kakovost življenja.

Bizinaizi_600x400-08

eLIFE je trening osebne rasti namenjen vsem, ki želijo v svojem življenju narediti korak naprej v razvoju, na osebnem in poslovnem področju, ter hkrati dolgoročno izboljšati svoje počutje, osebno učinkovitost in zdravstveno stanje.

Sodoben življenjski ritem je tako intenziven, da ljudje rabimo več znanja o tem kako bolj sproščeno skozi življenje. Trening osebne rasti eLIFE  je poseben energijsko-motivacijski program, ki smo ga razvili na podlagi potreb, ki jih narekuje sodobno življenje. Sestavljen je iz delavnic, ki vključujejo elemente energijskega mentorstva in energijske vadbe. Srečanja trajajo 90 minut in potekajo v manjših skupinah ter vključujejo teoretični in praktični del.

Udeleženci na tedenskih srečanjih pridobivajo nova znanja, spoznavajo energijske in druge pomembne tehnike ter se postopoma skozi praktične primere naučijo korakov, ki gradijo in vodijo do boljših medsebojnih odnosov, tako partnerskih kot tudi odnosov v družini in z otroki, na poslovnem področju in na delovnem mestu. Naučijo se, kako bolje obvladovati čas, učinkovito uskladiti službo in zasebno življenje, izboljšati svoje zdravstveno stanje in tudi finančno stanje, kako biti še uspešnejši na delovnem mestu ali na poslovnem področju. Skratka, kako dvigniti nivo kakovosti življenja. Trening osebne rasti eLIFE je sestavljen iz tedenskih srečanj, na katerih v skupini spoznavamo principe življenja z energijskim pretokom, izvajamo sprostitvene tehnike in energijske vaje qi gong za večje energijsko ravnotežje. Trening poteka celo leto.

TERMINI (ob sredah in petkih zvečer od 19:00 do 20:30)

Januar 2019: 9., 11., 16., 18., 23., 25., 30.

LOKACIJA:

Akademija BIZINAIZI, Parmova 14, Ljubljana

POIŠČI LOKACIJO NA ZEMLJEVIDU

CENE:

Prvi obisk je brezplačen

10 obiskov: 140 EUR

INFORMACIJE IN PRIJAVE:

Pošljite na mail na info@bizinaizi.si

Programi bizinaizi

Spremljajte nas

Bizinaizi E-novice