Akademija za osebno in poslovno rast
031 313 032 | info@bizinaizi.si

Energijski trening

Zakaj energijski trening bizinaizi?

  • Več energije.
  • Več sproščenosti.
  • Boljše počutje.
  • Majhna skupina.

This is a paragraph.

 

Energijski trening je namenjen vsem, ki bi si radi dolgoročno izboljšati svoje počutje, osebno učinkovitost in zdravstveno stanje.

Sodoben življenjski ritem je tako intenziven, da ljudje enostavno rabimo občasen odklop. Energijski trening je namenjen prakticiranju sproščenega stanja za boljše počutje in več energije. Z rednim prakticiranjem vzpostavljanja energijskega ravnovesja lahko dosežemo bolj umirjeno in učinkovito življenje. Proces doseganja energijskega ravnotežja je najbolj učinkovit, če energijsko vadbo izvajamo redno vsak dan individualno ter enkrat tedensko na skupinskih srečanjih. Udeležba na tedenskih skupinskih srečanjih omogoča udeležencem vodeno vadbo qi gong v skupinskem energijskem polju in izmenjavo izkušenj z ostalimi udeleženci ter predstavlja pomembno spodbudo za vsakodnevni trening doma.

Energijski trening je sestavljen iz tedenskih srečanj, na katerih v skupini izvajamo sprostitvene tehnike in energijske vaje qi gong za večje energijsko ravnotežje. Trening poteka celo leto. Srečanja trajajo 90 minut in potekajo v manjših skupinah.

TERMINI (ob ponedeljkih zvečer od 19:00 do 20:30)

Januar 2019: 7., 14., 21., 28.

LOKACIJA:

Akademija BIZINAIZI, Parmova 14, Ljubljana

POIŠČI LOKACIJO NA ZEMLJEVIDU

CENE:

Prvi obisk je brezplačen.

10 obiskov: 140 EUR

INFORMACIJE IN PRIJAVE:

info@bizinaizi.si

Programi bizinaizi

Spremljajte nas

Bizinaizi E-novice