Akademija za osebno in poslovno rast
031 313 032 | info@bizinaizi.si

eCOACHING – energijski mentorski program

eCOACHING je individualni mentorski program za večjo kakovost življenja

 

M a n j   s t r e s a
V e č   u m i r j e n o s t i
B o l j š e   p o č u t j e
V e č   z a d o v o l j s t v a

 
mentorski-program-600x400

 

Pri programu eCOACHING mentor pomaga udeležencem do bolj kakovostnega, energijsko uravnoteženega in učinkovitega življenja.

KOMU JE NAMENJEN?

Mentorski program eCOACHING je namenjen vsem, ki želijo izboljšati svojo učinkovitost in uspešnost na osebnem in poslovnem področju. Veliko ljudi je v sodobnem času izpostavljenih stalnim obremenitvam. To vpliva na njihovo počutje, odnose s soljudmi, zdravstveno stanje in poslovno uspešnost. V okviru mentorskega programa se udeleženci naučijo vzdrževati energijsko ravnovesje v vsakdanjem življenju. Rezultati takšnega ravnovesja se kažejo v manj konfliktih s soljudmi, boljšem počutju, več energije, boljšem zdravju in večji osebni učinkovitosti.

TRAJANJE, VSEBINA:

Program eCOACHING vključuje 15 tedenskih srečanj, kjer mentor pomaga udeležencu odkriti glavne vzroke in postaviti strategijo za odpravo stresnih situacij v vsakodnevnem življenju.

PRIDOBLJENA ZNANJA:

Med programom se udeleženec nauči tehnik in orodij za bolj učinkovito in uravnoteženo življenje, ki jih lahko dnevno uporablja. Rezultat, ki ga lahko udeleženci pričakujejo od eCOACHING programa je učinkovito in uspešno a hkrati bolj umirjeno in zadovoljno osebno in poslovno življenje.

CENA:

Za individualno ponudbo nas kontaktirajte.

INFORMACIJE:

info@bizinaizi.si

 

Programi bizinaizi

Spremljajte nas

Bizinaizi E-novice