Akademija za osebno in poslovno rast
031 313 032 | info@bizinaizi.si

Bizinaizi programi za posameznike

Bizinaizi programi za osebni razvoj posameznikov

Z osebnim pristopom in praktičnimi napotki posameznikom pomagamo pri premagovanju vsakodnevnih izzivov sodobnega časa. Naše aktivnosti so usmerjene v zviševanje nivoja in kakovosti življenjske energije, kar omogoča doseganje boljših rezultatov na osebnem in poslovnem področju. Na skupinskih ali individualnih srečanjih med sproščenim pogovorom individualno ugotavljamo in odpravljamo vzroke za posameznikove težave in s praktičnimi energijskimi vajami pomagamo pri vzpostavljanju energijskega ravnovesja. Z upoštevanjem in doslednim izvajanjem naših navodil posamezniki postanejo bolj produktivni in učinkoviti, si izboljšajo počutje in odnose ter se lažje soočajo s stresnimi situacijami. Rezultate, ki jih opažajo naše stranke bi lahko strnili v tri področja: več energije, več časa zase in druge ter boljše počutje.

S pomočjo bizinaizi programov lahko življenje postane lahkotnejše in bolj umirjeno.

 

Naše ključne prednosti:

– praktične izkušnje
– osebni pristop
– usmerjenost v konkretne rezultate
– edinstveni interdisciplinarni pristop

 

Redni tedenski programi

1. ENERGIJSKI TRENING

Bizinaizi energijski trening poteka v obliki tedenskih srečanj v majhnih skupinah (ob ponedeljkih od 19:00 do 20:30). Namenjen je prakticiranju energijskih tehnik za izboljšanje energijske pretočnosti posameznikov. Z rednim obiskovanjem treninga in uporabo naučenih tehnik tudi v vsakdanjem življenju lahko udeleženci pričakujejo več umirjenosti in boljše počutje v vsakdanjem življenju. Energijski trening postopno pomaga udeležencem pri spremembi življenjskega sloga. Zakaj ne bi življenje postalo bolj lahkotno in zadovoljno? 

 

2. eLIFE

Program osebne rasti eLIFE poteka v obliki tedenskih srečanj v majhnih skupinah (ob sredah in petkih od 19:00 do 20:30). Namenjen je posameznikom, ki bi radi izboljšali odnose s soljudmi in se počutili bolj svobodno. Na srečanjih boste lahko spoznali vzorce, ki v vas sprožajo negativna čustva in vas energijsko blokirajo. Z odpravo teh vzorcev boste vzpostavili notranje ravnovesje, izboljšali odnose s soljudmi ter zaživeli bolj svobodno in lahkotno. Zakaj se ne bi počutili dobro v službi in doma? 

 

Individualni programi

3. eCOACHING

Bizinaizi individualni mentorski program eCOACHING poteka v obliki individualnih srečanj med mentorjem in udeležencem. Termini so dogovorjeni glede na razpoložljivost obeh. Program je namenjen vsem, ki bi radi naredili korak naprej v svojem življenju (ne glede na področje). Osnova programa je postavitev osebnega cilja na določenem področju. Na individualnih srečanjih udeleženci prepoznavajo miselne vzorce, ki jim povzročajo težave na določenem področju življenja, in dobijo smernice za odpravo teh vzorcev. Z doslednim upoštevanjem smernic lahko udeleženci pričakujejo boljše odnose s soljudmi, boljše počutje in večjo poslovno uspešnost. Zakaj ne bi uživali v lahkotnejšem življenju?

Občasno razpisani programi odprtega tipa

4. ADIJO STRES

Se želite naučiti učinkovito obvladovati stres v vsakdanjem življenju? Potem je delavnica ADIJO STRES prava za vas. V samo dveh urah se boste naučili treh učinkovitih tehnik za obvladovanje stresa, ki jih lahko uporabljate vedno in povsod. Z redno uporabo naučenih tehnik udeleženci lahko pričakujejo manj stresa v vsakdanjem življenju. To prinese s sabo boljše počutje in večjo učinkovitost pri delu. Zakaj ne bi uživali v umirjenem življenju?

 
 

Klikni za izkušnje uporabnikov

Programi bizinaizi

Spremljajte nas

Bizinaizi E-novice