Akademija za osebno in poslovno rast
031 313 032 | info@bizinaizi.si

Programi za posameznike

Programi

 

1. Se želite naučiti tri praktične tehnike za učinkovito obvladovanje stresa v vsakdanjem življenju? Potem je delavnica ADIJO STRES prava za vas. V samo dveh urah se boste naučili tehnik, ki jih lahko uporabljate vedno in povsod.

 

2. Se želite naučiti dolgoročno obvladati stres? Trimesečni Qigong tečaj bizinaizi  je namenjen učenju tehnik za lažje obvladovanje stresa, hkrati pa udeležencem pomaga pri spremembi življenjskega sloga. Da njihovo življenje postane bolj lahkotno in zadovoljno – bizi na izi :-).

 

3. Si želite več umirjenosti in boljše počutje? Potem morate izboljšati svojo energijsko pretočnost. Program ENERGIJSKI TRENING vsebuje tedenska srečanja, na katerih izvajamo energijske vaje, ki so namenjene izboljšanju energijske pretočnosti posameznika. Naučite se biti umirjeni v vsaki situaciji.

 

4. Bi radi izboljšali odnose in se počutili bolj svobodno? Program eLIFE je sestavljen iz tedenskih srečanj v obliki skupinskega coachinga. Na srečanjih boste lahko spoznali vzorce, ki vas obremenjujejo. Z odpravo teh vzorcev boste lahko lažje vzpostavili notranje ravnovesje. Zakaj se ne bi dobro počutili v službi in doma?

 

5. Bi radi naredili korak naprej v svojem življenju? Individualni mentorski program eCOACHING je namenjen temu, da vam pomaga napredovati na določenem področju življenja. Zakaj ne bi uživali v odnosih, dobrem počutju in poslovni uspešnosti.


Zakaj bizinaizi?

  • praktične izkušnje
  • osebni pristop
  • poudarek na praksi
  • interdisciplinarnost

Zanima me več.