Akademija za osebno in poslovno rast
031 313 032 | info@bizinaizi.si

Pogosta vprašanja – bizinaizi

Komu so programi bizinaizi namenjeni?

Bizinaizi je namenjen vsem, ki bi se radi naučili živeti kvalitetno življenje (uravnoteženo privatno in poslovno življenje, dobro psiho-fizično počutje, dobri odnosi) v pogojih sodobne družbe.

V čem se razlikuje bizinaizi od vaj qigong?

Programi bizinaizi vsebujejo vaje qigong, ki so namenjene vzpostavljanju energijskega ravnotežja v telesu. Če hočemo doseči notranje ravnotežje, pa samo vaje niso dovolj. Stresne situacije nastajajo v glavnem zaradi energijskih blokad (oziroma miselnih vzorcev). Bizinaizi zato vsebuje tudi učenje principov spoznavanja in opuščanja motečih miselnih vzorcev.

Na čem temelji bizinaizi?

Bizinaizi temelji na preizkušenih menedžerskih principih (npr. obvladovanje časa, obvladovanje konfliktov, komunikacija, /samo/motivacija, ustvarjalno mišljenje, osebni razvoj,…), filozofskih principih (npr. pozitivno mišljenje) in principih tradicionalne kitajske medicine (qigong, energijsko ravnotežje, meditacija).

Ali obstaja kakšna literatura na temo bizinaizi?

Bizinaizi je princip, ki sem ga razvil na osnovi lastnih izkušenj in je kombinacija različnih tehnik in metod, ki sva se jih z ženo učila pri različnih učiteljih in mojstrih. Konkretne literature zato (še) ni. Obstaja pa blog, meditacijski CD in DVD ter literatura o tehnikah qigong.

Ali je bizinaizi povezan s kakšno religijo?

Bizinaizi ni povezan z nobeno religijo ali kakršno koli drugo organizacijo. Prakticirajo ga lahko ljudje vseh veroizpovedi in narodnosti, prav tako pa tudi ateisti.

Kaj je prvi korak do življenja po principih bizinaizi?

Najprej se posameznik mora odločiti, da hoče nekaj v svojem življenju spremeniti. Naslednji korak je, da se naučiti priti v sproščeno stanje. To se lahko najlažje naučimo s pomočjo pripomočka VITO .

Želite več informacij? Pišite nam: info@bizinaizi.si

Programi bizinaizi

Spremljajte nas

Bizinaizi E-novice