Franc Gider – človek, ki stoji za bizinaizi

Dr. Franc Gider je idejni avtor blagovne znamke in koncepta bizinaizi. Po izobrazbi je doktor biomedicinske tehnike, po poklicu pa inovator, kreator novih idej, znanstvenik, strokovnjak na področju stalnih izboljšav, vitke organizacije, razvoja zaposlenih in obvladovanja stresa, osebni poslovni svetovalec ter energijski coach številnim podjetjem, podjetnikom in poslovnežem.

Franc Gider 600x400

Že več kot 20 let z multidisciplinarnim prostopom, z združevanjem, povezovanjem in raziskovanjem različnih področij kot so upravljanje organizacij, optimizacija procesov, stalne izboljšave, inovativnost, energetske tehnike, osebnostni razvoj ter čustvena inteligenca, ustvarja t.i. individualne poslovno-inspirativne bizinaizi energetske modele s katerimi organizacijam, podjetjem ter njihovim zaposlenim pomaga pri poslovni uspešnosti in osebnem razvoju.

Zgodba bizinaizi je tudi njegova osebna zgodba in ravno zato želi z njo pomagati pri iskanju pravih rešitev in tehnik za vzpostavitev energijskega ravnovesja ter pri spremembi razmišljanja kako postati in ostati uspešen na osebnem in poslovnem področju, ne da bi se pri tem iztrošili in izčrpali. Sodeloval je že z več kot 100 uglednimi podjetji iz Slovenije in tujine.

LinkedIn profil: Franc Gider

Želite več informacij? Pišite na: [email protected]