Izkušnje uporabnikov bizinaizi programov

Stran 1 od 812345...Zadnja »

Vedno, preden se odpravim na poslovni sestanek, nastop in sem nervozen, mi VITO priskoči na pomoč. Ob poslušanju se sprostim in pozabim na stres. Telo in misli se umirijo, hkrati pa me napolni z energijo. S pomočjo VITA so moji izzivi uspešnejši.
Tadej Kortnik, podjetnik

Tadej

Moja prva izkušnja z akademijo Bizi na izi:

Vesela sem, da sem imela tisti večer najprej priložnost izkusiti znanje Astrid Gider.
Astrid je s 45 minutno masažo mojih rok poskrbela za to, da so meridiani, ki uravnavajo delovanje določenih organov mojega telesa, postali pretočni.
Kako sem to začutila? Kot mir in sproščenost, kot počitek in dobro, kot čas posvečen njim (mojim organom) in kot lepo darilo sebi. Hvala Astrid!
Dr. Franc Gider mi je predlagal, naj se po masaži pridružim skupini, ki se srečuje na njihovem tečaju Chi-gong.
Poznam hatha jogo in njene pozitivne učinke – vendar Chi-gong ni podoben asanam. Prepričana pa sem, da jima je skupen dih. Ja, mislim, da je tudi pri chi-gongu dih tisti, ki ob izbranem, ponavljajočem gibu dela čudeže. Franc ni štel, (kot se to počne pri aerobiki) – vodil nas je z zgledom in skozi trajanje ponavljajočih gibov se je individualna izkušnja povečevala in najbrž pri vsakemu posebej dobivala svojo obliko, barvo in dimenzijo.
Na Francovem Bizi na izi podstrešju, smo tisti večer vsak zase intenzivno izdihali vso lepljivo navlako, ki smo jo sprejeli in držali v sebi vede in nevede.

Domov sem se odpeljala lahka, sproščena in zadovoljna. Brez lepljive navlake. Spala sem kot koala in jutro začela zgodaj, pred 6.00, in to povsem »na izi«!
Hvala ti, Franc.
Andreja Lotrič, arhitektka, bivatibolje.com

Andreja

Tri leta sem se borila z raznoraznimi boleznimi kot so: slabost, glavoboli, kandida, težave z želodcem, nespečnost, prebava, tesnoba v prsih… Zdravniki so mi rekli, da je vse vzrok depresije, vendar nisem hotela začeti jemati anti-depresive. Prijateljica mi je posredovala e-mail za osnovne energijske vaje zhineng qigong-ga. Že po enem tednu rednih vaj sem začutila spremembe, izboljšala se mi je prebava, tesnoba je prenehala, da o spanju sploh ne govorim, ne samo da bolje spim, ampak celo smrčim, začela sem tudi bolj pozitivno razmišljati, vsakemu, ki to bere svetujem naj sam proba osnovne energijske vaje zhineng qigong-ga in verjame vanje nebo mu žal.

Sanja
Stran 1 od 812345...Zadnja »