Akademija za osebno in poslovno rast
031 313 032 | info@bizinaizi.si

Izkušnje uporabnikov bizinaizi programov

Stran 1 od 912345...Zadnja »

Rada bi pohvalila podjetje Franca Giderja. Bila sem na masaži rok ki jo izvaja njegova žena Astrid. Lahko povem da je bila izvedena zelo strokovno in da sem imela občutek da to ni masaža samo rok, ampak celotnega telesa. Namreč, pritisk na prave točke na rokah sproži občutek masaže celotnega telesa. Gospa Astrid tudi pove katere meridijane nam masira. Počutila sem se zelo dobro in lahkotno, kot da plavam v oblakih in ta občutek sem imela še kar nekaj časa po masaži. Masaža je zelo sproščujoča in jo z veseljem priporočam vsakemu.

Nada Orehovec, podjetnica, NDID d.o.o.

Nada

Vedno, preden se odpravim na poslovni sestanek, nastop in sem nervozen, mi VITO priskoči na pomoč. Ob poslušanju se sprostim in pozabim na stres. Telo in misli se umirijo, hkrati pa me napolni z energijo. S pomočjo VITA so moji izzivi uspešnejši.

Tadej Kortnik, podjetnik

Tadej

Moja prva izkušnja z akademijo Bizi na izi:

Vesela sem, da sem imela tisti večer najprej priložnost izkusiti znanje Astrid Gider. Astrid je s 45 minutno masažo mojih rok poskrbela za to, da so meridiani, ki uravnavajo delovanje določenih organov mojega telesa, postali pretočni. Kako sem to začutila? Kot mir in sproščenost, kot počitek in dobro, kot čas posvečen njim (mojim organom) in kot lepo darilo sebi. Hvala Astrid!

Dr. Franc Gider mi je predlagal, naj se po masaži pridružim skupini, ki se srečuje na njihovem tečaju Chi-gong. Poznam hatha jogo in njene pozitivne učinke – vendar Chi-gong ni podoben asanam. Prepričana pa sem, da jima je skupen dih. Ja, mislim, da je tudi pri chi-gongu dih tisti, ki ob izbranem, ponavljajočem gibu dela čudeže. Franc ni štel, (kot se to počne pri aerobiki) – vodil nas je z zgledom in skozi trajanje ponavljajočih gibov se je individualna izkušnja povečevala in najbrž pri vsakemu posebej dobivala svojo obliko, barvo in dimenzijo.

Na Francovem Bizi na izi podstrešju, smo tisti večer vsak zase intenzivno izdihali vso lepljivo navlako, ki smo jo sprejeli in držali v sebi vede in nevede.

Domov sem se odpeljala lahka, sproščena in zadovoljna. Brez lepljive navlake. Spala sem kot koala in jutro začela zgodaj, pred 6.00, in to povsem »na izi«!

Hvala ti, Franc.
Andreja Lotrič, arhitektka, bivatibolje.com

Andreja
Stran 1 od 912345...Zadnja »

Programi bizinaizi

Spremljajte nas

Bizinaizi E-novice