Akademija za osebno in poslovno rast
031 313 032 | info@bizinaizi.si

Kako je nastal bizinaizi proti stresu?

Kaj lahko naredim proti stresu?

Stres na delovnem mestu - računalnik s tabletami 300x227

Začelo se je na prelomu tisočletja, ko sem začel delati kot svetovalec v mednarodni korporaciji. Kot večina mladih v razvitem delu sveta sem delo opravljal zagnano in predano. Čeprav je bil stres na delovnem mestu moj stalni spremljevalec, se zanj nisem kaj veliko zanimal. Dokler niso nastopile zdravstvene težave. Takrat sem se začel spraševati: “Kaj pa lahko naredim proti stresu?” Nepojasnjeni alergijski napadi, ki sem jih začel doživljati, so mi dali vedeti, da ne znam pravilno delovati v zanimivem a zahtevnem poklicu. Poleg računalnika je med mojo delovno opremo spadala še priročna lekarna. Skupaj z ženo, ki je v istem času zbolela na ščitnici, sva se odločila, da bova svoje zdravje izboljšala na naravni način. Nekaj bo torej treba narediti zase in začeti obvladovati stres na delovnem mestu

Novega stila življenja sem se učil pri različnih mojstrih po svetu (Slovenija, Nizozemska, Španija, Kitajska, Singapur, Nemčija,…). Vedno bolj spoznavam, da življenje ni sestavljeno le iz materiale komponente. Ljudje smo predvsem energijska bitja. Po nekaj časa intenzivnega učenja novega stila življenja so zdravstvene težave izginile brez medicinske pomoči. Poleg izboljšanega zdravstvenega stanja pa sem opazil izboljšanje tudi na drugih področjih življenja (področje medsebojnih odnosov, poslovno področje in finance,…). Človek je energijsko bitje in če nam uspe uravnovesiti svojo energijo, se to pozna na vseh področjih življenja.

Franc_Gider_predava_300x200_stres na delovnem mestuNa osnovi lastnih pozitivnih izkušenj s prakticiranjem novega stila življenja čutim, da moram pridobljeno znanje dati na razpolago tudi drugim in jim pomagati, da bodo lažje borili proti stresu na delovnem mestu. V programe bizinaizi je vključeno tudi znanje in izkušnje, ki sem jih pridobil v svoji več kot desetletje trajajoči svetovalni karieri.

Želite več informacij? Pišite nam: info@bizinaizi.si

Programi bizinaizi

Spremljajte nas

Bizinaizi E-novice