Akademija za osebno in poslovno rast
031 313 032 | info@bizinaizi.si

VITO pripomoček za obvladovanje stresa

VITO je učinkovit pripomoček za obvladovanje stresa na delovnem mestu

Ime izhaja iz angleških besed VITality in Office (vitalnost v pisarni).

VITO_pripomoček za obvladovanje stresa

Ljudje današnjega časa večino dne preživimo v zakrčenem stanju. To pomeni, da je naša energija blokirana. Takšno stanje lahko privede do različnih simptomov stresnega načina življenja: glavoboli, bolečine v križu ali hrbtenici, nespečnost,… Dokazano je, da kratki odmori za sprostitev lahko zelo pripomorejo k boljšemu počutju in večji osebni učinkovitosti na delovnem mestu.

VITO pripomoček za obvladovanje stresa je USB ključek namenjen odmorom za sprostitev (slika je simbolična). Na ključku sta dva posnetka z vodenim sproščanjem. Daljši posnetek je dolg cca 19 minut in je namenjen jutranju pripravi na dan oziroma večerni pripravi na spanje. Krajši posnetek traja cca 6 minut in je namenjen poslušanju čez dan.

Odlomek posnetka:

Uporaba je enostavna. USB ključek vtaknemo v računalnik in prek slušalk poslušamo posnetke.

VITO je lahko tudi ideja za originalno in koristno poslovno ali osebno darilo. Na ključek je možno vgravirati logotip podjetja ali osebno sporočilo.

VITO pripomoček za obvladovanje stresa stane 26 EUR. V primeru naročila prek spletne strani je pošiljanje po pošti brezplačno.

Vedno, preden se odpravim na poslovni sestanek, nastop in sem nervozen, mi VITO priskoči na pomoč. Ob poslušanju se sprostim in pozabim na stres. Telo in misli se umirijo, hkrati pa me napolni z energijo. S pomočjo VITA so moji izzivi uspešnejši.” Tadej Kortnik, podjetnik

Za informacije lahko pišete na info@bizinaizi.si.
Izdelek:

 

Programi bizinaizi

Spremljajte nas

Bizinaizi E-novice