Akademija za osebno in poslovno rast
031 313 032 | info@bizinaizi.si

Meditacijski ključek

Meditacijski CD

Meditacijski ključek za energijsko sproščanje (audio posnetek) je namenjen vsakodnevni uporabi za odpravljanje stresa in doseganje notranje umirjenosti. Meditacijski ključek vsebuje dva posnetka z vodeno meditacijo. Vodena meditacija je v slovenskem jeziku, v ozadju igra meditativna glasba.

Krajši posnetek (cca. 7 minut) je namenjen uporabi čez dan za sprostitev, daljši posnetek (cca. 20 minut) pa jutranji oziroma večerni meditaciji.

Energijsko sproščanje je učinkovit pripomoček za odpravljanje stresa in doseganje notranje umirjenosti. Z redno uporabo tehnike sproščanja lahko dosežete boljše psihofizično počutje. Tehnika pomaga pri odpravljanju posledic stresa (npr. nespečnost, glavobol,…).

Priporočljivo je, da meditacijski ključek poslušate s kvalitetnimi slušalkami, saj zvoki v ozadju umirjajo naše misli in nam pomagajo doseči stanje popolne sproščenosti. Pri poslušanju se udobno namestite in poskrbite, da vas ne bo nihče motil. Hrbtenica naj bo ravna.

Meditacijski ključek poslušamo lahko kadarkoli čez dan. Nikakor ga ne smemo poslušati v avtomobilu, ker lahko vpliva na varnost v prometu.

Cena ključka: 26 EUR. Meditacijski ključek vam lahko pošljemo po pošti s plačilom po povzetju (v primeru naročila prek spletne strani je pošiljanje brezplačno).

Za informacije in naročilo nam lahko pišete: info@bizinaizi.si.








Izdelek:

Programi bizinaizi

Spremljajte nas

Bizinaizi E-novice